HV Groep Totaaltechniek – onder leiding van Jimmy Versteeg en Nick Havenaar – is reeds enkele jaren een vertrouwde speler in het loodgieters- en installatie veld. Ons doel is onze klanten van de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen te voorzien.
Met een enorme hoeveelheid vakkennis, ervaring en enthousiasme gaat ons team op pad. Met een diversiteit aan disciplines kunnen wij de markt breed bedienen. Of het gaat om nieuwbouw, verbouw of onderhoud, bij HV Groep bent u voor al uw installatietechnische opdrachten aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee en zullen u ontzorgen gedurende het (ver)bouw traject. Efficient, kwalitatief en duurzaam is waar wij voor staan.
Sinds 1 maart 2021 maakt Bart Dorreboom Installatietechniek deel uit van HV Groep Totaaltechniek. De overname biedt nieuwe kansen en ontwikkelingsmogelijkheden voor onze medewerkers, en zorgt ervoor dat de continuïteit voor collega’s, klanten en relaties ook in de toekomst gewaarborgd blijft. Onze opdrachtgevers profiteren dankzij de samenwerking van diverse disciplines en diverse specialismen die HV Groep Totaaltechniek biedt.

Nick: ¨De diversiteit in het vakgebied, en het oplossen van storingen en problemen, is wat mij zo enthousiast maakt over het loodgieterswerk.¨